Uutinen kokonaan

10.08.2017

Jurgen Zopp jatkaa vakuuttavaa menoa WIP Tennis Openissa


Viron Jurgen Zopp voitti reilu tunnin mittaisessa puolivälierässä Italian kahdeksanneksi sijoitetun Filippo Baldin luvuin 6-2, 6-4. Baldi ehti Zoppin tempoon varsinkin toisen erän alussa, mutta mitä pidemmälle erä eteni sen selvemmin Zoppin rutiini tuli esiin ja hän päätti ottelun uskollisena pelityylilleen pitkillä kentän takanurkkiin suunnatuilla peruslyönneillä.

Ruotsi oli saanut torstain puolivälieriin kolme pelaajaa, joista Jonathan Mridha onnistui yllättämään Viron toiseksi sijoitetun Vladimir Ivanovin tuloksella 2-6, 7-5, 7-5. Kaksi muuta semifinalistia ovat Belgian Julien Cagnina [3] ja Italian Marco Bortolotti [4]. Näin siis neljästä kärkisijoitetusta pelaajasta kolme on edennyt semifinaalivaiheeseen.

Kisaorganisaatioon kaikkina neljänä vuonna kuulunut ammattilaistenniksen taustoja hyvin tunteva Matti Paakkolanvaara on huomannut ruotsalaisen tenniksen viime vuosina käynnistyneen nousun.

  • Kahdeksan parhaan kaksinpelaajan joukossa oli kolme ruotsalaista ja toinen nelinpelipari on kokonaan ruotsalainen. Meidän kannattaa kansallisella tasolla tutkia naapureiden valmentautumista, kun siellä näyttää leikkimielisesti ilmaistuna kaikki olevan paremmin, kommentoi Paakkolanvaara terävään tyyliinsä.

Perjantaina ottelut jatkuvat Urheilupuistossa klo 12 alkavalla nelinpelin loppuottelulla. Tämän jälkeen ohjelmassa ovat kaksinpelin semifinaalit.

Torstainottelutulokset: kaksinpelit ja nelinpelit sekä torstain aikataulu: torstain aikataulu.

Jurgen Zopp

Jurgen Zopp

« Takaisin